Τρίτη 8 Απριλίου 2014



Κυριάκος Αγγελόπουλος   
Υποψήφιος Δήμαρχος

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Δήμου Χαλκηδόνας, έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων του Δήμου και των αναγκών των πολιτών του, απευθύνεται σ’ όλους τους συνδημότες, με ειλικρίνεια και τόλμη, για να διεκδικήσει τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.
ΘΕΛΟΥΜΕ να σπάσουμε το Δημαρχοκεντρικό σύστημα και να κάνουμε πιο συλλογικές και συμμετοχικές τις λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να αξιοποιήσουμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό, μέσα και έξω από τα θεσμικά όργανα, γιατί όλοι είναι απαραίτητοι στη προσπάθεια να φύγουμε από τη μιζέρια.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ μας είναι να φέρουμε στο Δήμο υπηρεσίες και φορείς που θα βοηθήσουν στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και στην αναζήτηση προοπτικών ανάπτυξης.
ΒΑΣΙΚΗ μας αρχή αποτελεί η επίμονη προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει ο τόπος μας. Οι νέοι άνθρωποι θα είναι η εμπροσθοφυλακή σ’ αυτή μας την κατεύθυνση.
ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας είναι να δώσουμε περιεχόμενο στη ζωή και δράση των τοπικών κοινωνιών, με αρμοδιότητες και πόρους στα Τοπικά Συμβούλια, ενώ παράλληλα θα διεκδικούμε την αλλαγή του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», με μια άλλη, ορθολογικότερη και πιο αποτελεσματική διοικητική συγκρότηση.
ΚΥΡΙΟ μέλημά μας είναι να σταθούμε δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται από πολιτικές που τον καταρρακώνουν, άνεργους, επαγγελματίες με κλειστά μαγαζιά, ανήμπορους ηλικιωμένους. Η αλληλεγγύη αποτελεί καθήκον και υποχρέωση για μας.
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ριζικά αντίθετοι σε λογικές ιδιωτικοποιήσεων σε σκουπίδια, νερό, ενέργεια, υπηρεσίες και κλείσιμο οργανισμών.
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το περιβάλλον και το προστατεύουμε από κάθε λογής παρεμβάσεις, αστικές και επιχειρηματικές.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για μια Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση χωρίς «παρατηρητήρια οικονομικής αυτοτέλειας», χωρίς «ελέγχους σκοπιμότητας», χωρίς καπελώματα από τα πάνω, για μια Αυτοδιοίκηση που δεν θα είναι εργαλείο των μνημονιακών πολιτικών.
ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ με τη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Διοίκηση  για την εκπόνηση μελετών αξιοποίησης της πεδιάδας του Αξιού, την καταπολέμηση των κουνουπιών, την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου, την αποκέντρωση των υπηρεσιών του κράτους, την υποστήριξη και βοήθεια των αγροτών, επαγγελματιών, πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τις τοπικές δράσεις με στόχο την απασχόληση, με κίνητρα σε υπάρχουσες επιχειρήσεις και νέες δραστηριότητες. Αξιοποιούμε όλα τα προγράμματα που έχουν τέτοιο στόχο και υιοθετούμε πρωτοβουλίες ομάδων και συλλογικοτήτων σε νέες καινοτόμες επενδύσεις.
ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ στο πλούσιο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος μας και κυρίως στους νέους ανθρώπους. Πεποίθησή μας είναι ότι πέρα από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να έχουμε, η προσπάθεια να βγούμε από το τέλμα, μας αφορά όλους.
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ένα συνδυασμό με άτομα και προσωπικότητες, για τα οποία όλα αυτά αποτελούν πολιτικοκοινωνικές σταθερές. Που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν και δεν αποδέχτηκαν να μετατραπεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε απλό διαχειριστή των άνωθεν εντολών. Που αντέδρασαν και αντιδρούν στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και στα μνημόνια. Που έχουν άλλη αντίληψη για τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων. Που θέλουν να αλλάξουν τη λειτουργία του Δήμου, σε όφελος του τόπου και των ανθρώπων του.
Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΛΜΗ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 Δημότη του Δήμου Χαλκηδόνας,
ΚΡΙΝΕ με όση αντικειμενικότητα μπορείς τη λειτουργία του Δήμου όλα τα προηγούμενα χρόνια.
ΕΚΤΙΜΗΣΕ το τι έγινε και το τι θα έπρεπε να γίνει με βάση αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ τι θέλεις ν’ αλλάξει στο Δήμο και επέλεξε αυτούς που θεωρείς ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
«ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» Δήμου Χαλκηδόνας

Κυριάκος Αγγελόπουλος   Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου